Remo Del Mistro

Algemeen Directeur

Ik ben 48 jaar en Algemeen Directeur bij Netdata. Sinds 2009 werk ik, samen met betrokken, fijne collega’s, aan het succes van ons mooie bedrijf. Doen waar je goed in bent en blij van wordt, alleen dan kun je excelleren. Deze visie is verankerd in ons DNA. Daarom ligt mijn persoonlijke focus op sales en marketing. Vol passie ben ik dagelijks bezig ons bedrijf verder te brengen en onze ambitie vanuit de Solimas Groep, om dé MSP van Nederland te zijn, te realiseren.

Ik ben trots op de prestatie van het team, hun flexibiliteit en de bereidheid altijd dat stapje extra te zetten voor onze klanten en relaties. Daar word ik blij van en dat geeft mij iedere dag weer de energie en bevlogenheid om er helemaal voor te gaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in en om het huis, sporten en spelen met mijn hond, Charlie (daarover later meer).

Marc

IT infrastructuur specialist

Ik ben Marc en woon in Hoofddorp. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met familie. Voor de nodige lichaamsbeweging hike ik samen met een groepje vrienden. Wat mij het meest aanspreekt aan werken bij Netdata is de diversiteit aan werkzaamheden die ik in mijn rol heb. Als IT infrastructuur specialist ben ik verantwoordelijk voor een breed scala aan technieken zoals server-, storage- netwerk- en security technologie. Mijn specialiteit is het oplossen van complexe problemen, met name aan de business applicaties van onze klanten. Daar haal ik veel voldoening uit.

Ik werk sinds begin 2014 voor Netdata en dat bevalt heel goed. Bij Netdata bedienen we veel verschillende klanten, met verschillende systemen en applicaties en werken we samen met partners van onze klanten, dat houdt mijn werk leuk en interessant. Daarnaast is er een erg prettige sfeer bij Netdata en werkt iedereen met veel plezier samen. Natuurlijk hebben we iedere vrijdag een borrel met het hele team, ook niet onbelangrijk!

Charlie

Onze kantoorhond

Ik ben Charlie, 12 jaar oud en van het merk Jack Russel. Mijn baas heet Remo, een betere baas kan ik me niet wensen. Hij geeft me te eten, hij loopt regelmatig met me en we spelen graag met een tennisbal tot ik erbij neer val. Oh ja, en ik heb een part – time baan bij Netdata. Ik ben kantoorhond en vanuit mijn rol verzorg ik de bewaking en stel ik me graag beschikbaar als knuffel. Bang voor honden, geen zorg. Ik heb wel een grote mond (sorry, bek zo heet dat bij mij) maar ik bijt niet.

Ruben Duller

Marketing & Communicatie Coördinator, Solimas Groep

Ik ben Ruben, 22 jaar oud en ik kom uit Almere. In september 2019 ben ik begonnen als marketing stagiair bij Netdata en van daaruit doorgegroeid naar mijn huidige functie als marketing en communicatie coördinator voor de Solimas Groep.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam en in mijn vrije tijd game ik graag, het liefst racegames.

Hoewel ik voor al onze Solimas-locaties werk, is Amsterdam mijn uitvalsbasis. Naast het feit dat dit gewoon handig is qua reistijd voelt de locatie in Amsterdam het meeste als een soort 'thuis', met prettige collega's die ik ook wel als m'n vrienden beschouw. Daarom probeer ik ook iedere vrijdag aan het eind van de dag weer in Amsterdam te zijn voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, het gezelligste moment van de week en de perfecte start van mijn weekend!

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten