Remo Del Mistro

Algemeen Directeur

Ik ben 48 jaar en Algemeen Directeur bij Netdata. Sinds 2009 werk ik, samen met betrokken, fijne collega’s, aan het succes van ons mooie bedrijf. Doen waar je goed in bent en blij van wordt, alleen dan kun je excelleren. Deze visie is verankerd in ons DNA. Daarom ligt mijn persoonlijke focus op sales en marketing. Vol passie ben ik dagelijks bezig ons bedrijf verder te brengen en onze ambitie vanuit de Solimas Groep, om dé MSP van Nederland te zijn, te realiseren.

Ik ben trots op de prestatie van het team, hun flexibiliteit en de bereidheid altijd dat stapje extra te zetten voor onze klanten en relaties. Daar word ik blij van en dat geeft mij iedere dag weer de energie en bevlogenheid om er helemaal voor te gaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in en om het huis, sporten en spelen met mijn hond, Charlie (daarover later meer).

Patrick Gräper

Service Delivery Manager

Ik ben Patrick, 46 jaar en woonachtig in Loosdrecht. Ik ben 15 jaar getrouwd en vader van 3 prachtige zonen. Onze grootste hobby thuis is voetballen. Ikzelf speelde al van jongs af aan voetbal, tot aan mijn 17e. Daarna heb ik het voetbalveld ingeruild voor de sporthal en ben ik gaan volleyballen, wat ik zo’n 23 jaar beoefend heb. Verder kun je mij regelmatig vinden achter de snooker- en pooltafel.

Ik werk sinds 2011 met heel veel plezier voor Netdata. De no-nonsense mentaliteit, de collegialiteit, de sfeer en altijd het extra stapje zetten voor de klant, zijn waarden waar Netdata voor staat en waar ik mij heel prettig bij voel. We zijn een leuk team! Het leukste aan mijn eigen job als Service Delivery Manager en datgene waar ik energie van krijg, vind ik het contact met de klant en in staat zijn ze altijd weer verder op weg te helpen en dan het resultaat te zien van deze intensieve samenwerking.

Marc

IT infrastructuur specialist

Ik ben Marc en woon in Hoofddorp. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met familie. Voor de nodige lichaamsbeweging hike ik samen met een groepje vrienden. Wat mij het meest aanspreekt aan werken bij Netdata is de diversiteit aan werkzaamheden die ik in mijn rol heb. Als IT infrastructuur specialist ben ik verantwoordelijk voor een breed scala aan technieken zoals server-, storage- netwerk- en security technologie. Mijn specialiteit is het oplossen van complexe problemen, met name aan de business applicaties van onze klanten. Daar haal ik veel voldoening uit.

Ik werk sinds begin 2014 voor Netdata en dat bevalt heel goed. Bij Netdata bedienen we veel verschillende klanten, met verschillende systemen en applicaties en werken we samen met partners van onze klanten, dat houdt mijn werk leuk en interessant. Daarnaast is er een erg prettige sfeer bij Netdata en werkt iedereen met veel plezier samen. Natuurlijk hebben we iedere vrijdag een borrel met het hele team, ook niet onbelangrijk!

Charlie

Onze kantoorhond

Ik ben Charlie, 12 jaar oud en van het merk Jack Russel. Mijn baas heet Remo, een betere baas kan ik me niet wensen. Hij geeft me te eten, hij loopt regelmatig met me en we spelen graag met een tennisbal tot ik erbij neer val. Oh ja, en ik heb een part – time baan bij Netdata. Ik ben kantoorhond en vanuit mijn rol verzorg ik de bewaking en stel ik me graag beschikbaar als knuffel. Bang voor honden, geen zorg. Ik heb wel een grote mond (sorry, bek zo heet dat bij mij) maar ik bijt niet.

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten