Referenties

Audion Elektro B.V.

Voordat Audion besloot volledig te outsourcen was Netdata al jaren operationeel verantwoordelijk voor het beheer van de server infrastructuur van Audion. De IT Staf van Audion was verantwoordelijk voor alle werkplek/randapparatuur gerelateerde technische vraagstukken en support hierop.

“Strategisch heeft Audion ervoor gekozen alles, dat niet direct ‘core – business’ is, uit te besteden aan specialisten. Borging van kwaliteit, continuïteit en optimale flexibiliteit zijn doorslaggevend geweest in de besluitvorming”, zegt de heer Fitoussi, algemeen directeur van Audion.

FIFPRo

FIFPro migreert naar de Virtual Desktop Cloud omgeving van Netdata, welke is gebaseerd op desktop virtualisatie technologie van VMware.

Netdata Systems BV, Cloud Service Provider van ICT oplossingen en diensten, sluit een meerjarige overeenkomst met FIFPro House BV.

“Wij maakten al gebruikt van een Cloudoplossing voor onze werkplekken. We hebben de keuze gemaakt voor Netdata, vanwege de persoonlijke en pragmatische wijze waarop zij invulling geeft aan haar dienstverlening en service. Dit sluit perfect aan bij de manier waarop FIFPro met haar IT partner wil samenwerken”, zegt Rieneke Hooft, Manager Finance bij FIFPro.

Bakeplus Holding B.V.

“De oplossing van Netdata sluit aan bij de marktomstandigheden waarin wij verkeren. Deze tijd vereist continu focus op de relatie met de klant. Effectieve hulpmiddelen, waaronder ICT, zijn hierbij essentieel. Maar ook scherp blijven op kwaliteit, kosten en flexibiliteit.

De oplossing van Netdata voldoet aan onze eisen en wensen. Daarbij, onze wederzijdse relatie met iunxi draagt bij aan ons vertrouwen in Netdata en een constructieve samenwerking”, aldus Rob Sars, algemeen directeur Bakeplus Holding BV.