Referenties

wel de lusten, niet de lasten

SMS-oncology is een full-service Contract Research Organization (CRO), die zich toe legt op het uitvoeren van klinische oncologische studies in Europa en de Verenigde Staten, met specifieke expertise in vroege fase en immuno-oncologische studies.

SMS-oncology biedt het volledige scala aan klinische services en strategisch advies voor oncologische geneesmiddelenontwikkeling.

Hoe Netdata Bakeplus helpt een automatiseringsslag te maken

Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van bakkerijgrondstoffen en toebehoren. Wat begon met het samengaan van verschillende familiebedrijven groeide in de loop der jaren uit tot een groothandel en importeur van betekenis. Met ruim 11.000 artikelen van gerenommeerde merken en leveranciers bedient Bakeplus ruim 2.000 (banket)bakkers, patissiers, ijsbereiders en overige producenten van etenswaren door het hele land. Bakeplus heeft distributiecentra in Haaften en Venlo.

Hoe Netdata FIFPro het vertrouwen in IT teruggeeft

“Door Netdata is het vertrouwen in IT weer terug bij FIFPro. Al is er in Hoofddorp een stroomstoring, in Kuala Lumpur kan ik toch gewoon bij mijn bestanden. Bij Netdata zijn er geen wachtrijen en zijn wij geen nummer. Ze houden rekening met wie ze aan de lijn hebben en iedereen van het team kent ons. Ik bel niet vaak, dus als ik bel weten ze dat er echt iets aan de hand is en gaan ze er gelijk mee aan de slag. Alles wat ik aan Netdata vraag kan gewoon. Ontzorgen is een walgelijke term, maar Netdata doet het écht. Momenteel werken zij aan een specifieke certificering en zodra zij die rond hebben, dan krijgen ze wat ons betreft een 10!”

Rieneke Hooft, Manager Finance bij FIFPro

Audion Elektro B.V.

Voordat Audion besloot volledig te outsourcen was Netdata al jaren operationeel verantwoordelijk voor het beheer van de server infrastructuur van Audion. De IT Staf van Audion was verantwoordelijk voor alle werkplek/randapparatuur gerelateerde technische vraagstukken en support hierop.

“Strategisch heeft Audion ervoor gekozen alles, dat niet direct ‘core – business’ is, uit te besteden aan specialisten. Borging van kwaliteit, continuïteit en optimale flexibiliteit zijn doorslaggevend geweest in de besluitvorming”, zegt de heer Fitoussi, algemeen directeur van Audion.