Referenties

Hoe Netdata FIFPro het vertrouwen in IT teruggeeft

“Door Netdata is het vertrouwen in IT weer terug bij FIFPro. Al is er in Hoofddorp een stroomstoring, in Kuala Lumpur kan ik toch gewoon bij mijn bestanden. Bij Netdata zijn er geen wachtrijen en zijn wij geen nummer. Ze houden rekening met wie ze aan de lijn hebben en iedereen van het team kent ons. Ik bel niet vaak, dus als ik bel weten ze dat er echt iets aan de hand is en gaan ze er gelijk mee aan de slag. Alles wat ik aan Netdata vraag kan gewoon. Ontzorgen is een walgelijke term, maar Netdata doet het écht. Momenteel werken zij aan een specifieke certificering en zodra zij die rond hebben, dan krijgen ze wat ons betreft een 10!”

Rieneke Hooft, Manager Finance bij FIFPro

Audion Elektro B.V.

Voordat Audion besloot volledig te outsourcen was Netdata al jaren operationeel verantwoordelijk voor het beheer van de server infrastructuur van Audion. De IT Staf van Audion was verantwoordelijk voor alle werkplek/randapparatuur gerelateerde technische vraagstukken en support hierop.

“Strategisch heeft Audion ervoor gekozen alles, dat niet direct ‘core – business’ is, uit te besteden aan specialisten. Borging van kwaliteit, continuïteit en optimale flexibiliteit zijn doorslaggevend geweest in de besluitvorming”, zegt de heer Fitoussi, algemeen directeur van Audion.

Bakeplus Holding B.V.

“De oplossing van Netdata sluit aan bij de marktomstandigheden waarin wij verkeren. Deze tijd vereist continu focus op de relatie met de klant. Effectieve hulpmiddelen, waaronder ICT, zijn hierbij essentieel. Maar ook scherp blijven op kwaliteit, kosten en flexibiliteit.

De oplossing van Netdata voldoet aan onze eisen en wensen. Daarbij, onze wederzijdse relatie met iunxi draagt bij aan ons vertrouwen in Netdata en een constructieve samenwerking”, aldus Rob Sars, algemeen directeur Bakeplus Holding BV.