'Een helpende hand voor een soepel draaiende IT omgeving'

De continuïteit en voortgang van uw IT is van het uiterste belang om uw bedrijfsvoering draaiende te houden. Netdata helpt u daar graag een handje bij. Wanneer u tijdelijk te maken heeft met ondercapaciteit zoals bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode dan staat Netdata voor u klaar. De professional services van Netdata kenmerken zich door expertise, pragmatisme en flexibiliteit of zoals wij het liever Snel – Slim en Soepel noemen.

De professional IT services van Netdata bestaan uit een drietal onderdelen:

IT Projecten

De continuïteit en voortgang van uw IT is van het uiterste belang om uw bedrijfsvoering draaiende te houden. Lees meer over hoe Netdata uw IT projecten end-to-end voor u verzorgt.

Bekijk service

IT Field Services

Met de IT Field Services of on-site netwerk- en systeembeheer van Netdata werkt een engineer bij u op locatie. Een on-site engineer is soms gewoon fijner werken. Zo worden kleine IT issues direct opgelost en heeft u een extra klankbord in huis.

Bekijk service

Virtual IT Services

Remote netwerk- en systeembeheer van Netdata is IT beheer op afstand. Netdata monitort continu (24x7) uw systemen en netwerkcomponenten als computers, servers, switches en firewalls. Hierdoor kunnen wij vroegtijdig problemen signaleren en vaak al oplossen voordat deze ontstaan.

Bekijk service

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten