wel de lusten, niet de lasten

SMS-oncology is een full-service Contract Research Organization (CRO), die zich toe legt op het uitvoeren van klinische oncologische studies in Europa en de Verenigde Staten, met specifieke expertise in vroege fase en immuno-oncologische studies. SMS-oncology biedt het volledige scala aan klinische services en strategisch advies voor oncologische geneesmiddelenontwikkeling.

IT beschikbaarheid en performance zijn cruciaal

SMS-oncology helpt biotech bedrijven met het uitvoeren van klinisch kankeronderzoek op patiënten. Het bedrijf organiseert alles wat bij dat onderzoek komt kijken: van het bouwen van een database en de ontwikkeling van proto collen tot de goedkeuring van ethische commissies. Raymond Hoffmans is Chief Business Development Officer bij SMS-oncology en tevens verantwoordelijk voor de toepassing van ICT binnen het bedrijf. “Bij de studies die wij uitvoeren wordt ontzettend veel informatie vastgelegd en dat gebeurt met behulp van ICT-systemen. Wij zijn eigenlijk een soort documentfabriek. Al die informatie moeten we vastleggen en kunnen ontsluiten en analyseren. De beschikbaarheid en performance van ICT zijn voor ons dus cruciaal

De ervaringen met Netdata

Raymond Hoffmans: “Naast de serveromgeving verzorgt Netdata de werkplekken, benodigde hard- en software, maar ook onze telefonie oplossing uit de cloud, het WiFi netwerk en de security. De samenwerking bevalt erg goed, zowel op commercieel vlak alsmede met de mensen van de servicedesk en de specialisten die onze systemen hebben gebouwd en onderhouden.
Netdata groeit net als wij hard, maar ze blijven goede en persoonlijke service leveren. Hun bewezen professionaliteit en betrouw baarheid zijn voor ons heel belangrijk, immers al onze informatie wordt opgeslagen op het virtuele serverpark van Netdata. SMS-oncology is ook een sterk groeiend bedrijf. Netdata zorgt er voor dat IT flexibel meegroeit met de veranderende behoefte vanuit de business. De keuze voor een virtuele cloud werkplek biedt ons de flexibiliteit en schaalbaarheid die we nodig hebben. Daarnaast biedt deze oplossing ons de mogelijkheid vanuit huis of het buitenland op een beveiligde manier toegang te verkrijgen tot onze werkplek.
Onze omgeving draait al jaren stabiel, we hebben er geen omkijken naar. Als er dan een keer een incident is dan bellen we met de Servicedesk van Netdata. Zij kennen ons persoonlijk, zijn inhoudelijk bekend met onze situatie en je wordt direct en adequaat geholpen. Heel fijn!”

Lees in onderstaande case hoe Netdata SMS oncology ontzorgt op het gebied van IT.

Download de case