Bakeplus Holding B.V.

Bij Bakeplus kunnen bakkers, banketbakkers en ijsbereiders al meer dan 75 jaar terecht voor bakkerijgrondstoffen en aanverwante artikelen. Als vooruitstrevende leverancier is Bakeplus continu bezig haar klanten te voorzien van de beste producten en staan de begrippen kwaliteit, innovatie, service en betrouwbaarheid centraal.

Innovatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen vereiste een heroriëntatie op de invulling van IT bij Bakeplus. De vraag vanuit Bakeplus rondom de invulling van haar ICT vraagstuk was kort samengevat als volgt: “we overwegen een geoutsourcete IT oplossing voor de hosting van ons nieuw in gebruik te nemen ERP systeem en een uniforme, betrouwbare werkplek, waarmee volledige flexibiliteit aan de gebruikerskant ontstaat”.

Een belangrijk argument om uiteindelijk Netdata de opdracht te gunnen is de wederzijdse relatie met iunxi.  iunxi is verantwoordelijk voor de levering van alle Wide Area Netwerk diensten voor klanten van Netdata en Bakeplus, maar is tevens sinds jaar en dag ICT adviseur voor Bakeplus. Tussen partijen is grote mate van vertrouwen en loyaliteit, hetgeen zeer waardevol is voor een constructieve samenwerking.

De oplossing voor Bakeplus omvat de primaire functionaliteiten als Microsoft Office, Exchange en filesharing. Tevens worden specifieke bedrijfstoepassingen in de Cloud beschikbaar gesteld. De beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van de omgeving wordt uiteraard door Netdata gewaarborgd door toepassing van robuuste oplossingen voor hardware, dataopslag, back-up & replicatie en security.

“De oplossing van Netdata sluit aan bij de marktomstandigheden waarin wij verkeren. Deze tijd vereist continu focus op de relatie met de klant. Effectieve hulpmiddelen, waaronder ICT, zijn hierbij essentieel. Maar ook scherp blijven op kwaliteit, kosten en flexibiliteit. De oplossing van Netdata voldoet aan onze eisen en wensen. Daarbij, onze wederzijdse relatie met iunxi draagt bij aan ons vertrouwen in Netdata en een constructieve samenwerking”, aldus Rob Sars, algemeen directeur Bakeplus Holding BV.