AUDION Packaging Machines

Audion Packaging Machines besteed IT volledig uit aan Netdata. “Strategisch heeft Audion ervoor gekozen alles, dat niet direct ‘core – business’ is, uit te besteden aan specialisten. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn borging van kwaliteit, continuïteit en optimale flexibiliteit”.

Audion werd opgericht in 1947 als handelsmaatschappij. Begin jaren vijftig legde het bedrijf zich, naast de verkoop, toe op het vervaardigen van verpakkingsmachines. In de afgelopen decennia is Audion uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de verpakkingsindustrie. Door middel van een wereldwijd netwerk van dealers is Audionvandaag de dag in ruim 65 landen vertegenwoordigd.

Audion machines kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit. Door innovatie, ontwikkeling en productie van machines in eigen hand te houden en te verzorgen vanuit Nederland kan het bedrijf flexibel en klantgericht werken. Accessoires en vindingrijke antwoorden op de meest uiteenlopende verpakkingsvragen zijn belangrijke punten waarop Audion zich onderscheidt binnen de markt.

Voordat Audion besloot volledig te outsourcen was Netdata al jaren operationeel verantwoordelijk voor het beheer van de server infrastructuur van Audion. De IT Staf van Audion was verantwoordelijk voor alle werkplek/randapparatuur gerelateerde technische vraagstukken en support hierop. “Strategisch heeft Audion ervoor gekozen alles, dat niet direct ‘core – business’ is, uit te besteden aan specialisten. Borging van kwaliteit, continuïteit en optimale flexibiliteit zijn doorslaggevend geweest in de besluitvorming”, zegt de heer Fitoussi, algemeen directeur van Audion.

Netdata zal vanuit haar datacenter ca. 65 medewerkers, verdeelt over Nederland, Duitsland en de UK, voorzien van een on – line, hosted desktop. Audion investeert niet in hardware/software, maar neemt desktop functionaliteiten af op basis van een pay – per – use principe. De oplossing is hybride. Een combinatie van shared server en storage componenten voor generieke functionaliteiten als Office, Exchange en dataopslag. En een redundante dedicated server omgeving voor de specifieke business applicaties.

De belangrijkste producten/technologieën waarvan Netdata gebruik maakt zijn:

  • Hardware: Dell en Samsung
  • Storage (SAN): EqualLogic
  • Virtualisatie software: VMware Horizon View
  • Functionaliteit: Microsoft Office 2010, Windows 7 en Exchange 2010
  • Security: FortiNet & ESET
  • Backup: Veeam