Het gemak van Full service ICT oplossingen van Netdata. Wij gaan er elke dag weer helemaal voor!

Cultuur

Sinds onze oprichting in 1999 draait het bij Netdata om service en persoonlijke aandacht. Als IT bedrijf doen wij dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, om het beter te doen. Aangezien je alleen kunt excelleren in je werk als je gelukkig bent, gooiden we KPI’s overboord en doen we dingen waar we blij van worden.

Mensen doen zaken met mensen, op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt, dat levert werkgeluk op en dat straal je uit. Daarom geven we onze mensen de vrijheid en het vertrouwen eigen keuzes te maken. Zo ontwikkelen zij zich in de richting die ze het meest zien zitten. Met fantastische resultaten als gevolg.

Werkgeluk

Natuurlijk word je ook gelukkiger van samen leuke dingen doen. Daarom worden successen en andere mooie momenten gevierd met collega’s, klanten en relaties. Tussen het werk door een potje tafelvoetbal hoort er ook bij.

Contact

ICT zoals het hoort!

Als u uw ICT aan ons overdraagt, dan kunt ervan op aan dat wij alles tot in de kleinste details goed regelen. Precies zoals u dat wilt en liefst nog beter. Zodat u zich kunt bezighouden met uw business en wij ons ontfermen over uw ICT.

Overleg momenten

Top kwaliteit ICT oplossingen

Netdata biedt u altijd die ICT oplossingen die het beste bij uw wensen en organisatie passen. Dit kan een standaard softwareapplicatie zijn, maar ook maatwerk, Office365 of een eigen Private Cloud oplossing in het datacenter. U krijgt altijd de beste oplossing voor uw situatie.

Pauze momenten

De eindgebruiker staat altijd centraal

Personeel is de belangrijkste asset voor uw organisatie. U wilt hen daarom optimaal faciliteren, zodanig dat zij efficiënt en met plezier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een eindgebruiker wil ‘gewoon’ kunnen werken, overal en altijd. Dit vereist van uw full service ICT partner een proactieve, klantgerichte houding. Onze migraties kenmerken zich door zorgvuldigheid, pragmatisme en inlevingsvermogen. Wij stellen dan ook, wij zijn pas tevreden als uw gebruikers tevreden zijn.

Reflectie momenten

Heldere en concurrerende tarieven

Netdata houdt niet van onduidelijkheid, wij willen transparantie. Daarom regelen wij uw ICT precies zoals we dat met u afgesproken hebben. Betalen per werkplek en dat is het. En dus geen kleine lettertjes, verborgen kosten of verrassingen achteraf. Wel zo duidelijk, toch?

Aan het werk momenten

Bereikbare persoonlijke aandacht

Bij ons heeft iedereen een naam, hoe groot of klein uw organisatie ook is. Want u wilt toch zelf ook geen nummer zijn? Daarom krijgt u bij ons altijd iemand aan de lijn die uw situatie kent, met u meedenkt en direct helpt als u een probleem of vraag heeft.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid

Om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers, hebben we betrokken medewerkers nodig. Medewerkers met passie voor hun werk en de bereidheid dat stapje extra te zetten. Dit zit in het DNA van ons bedrijf, verankerd in onze bedrijfscode waarin we stellen: ‘Medewerkers zijn gemotiveerd, werken samen, helpen elkaar en dragen actief bij aan een fijne werksfeer. Met als doel een hoge klanttevredenheid, continuïteit van het bedrijf en plezier in het werk en met elkaar.’ We bewaken dit door altijd in gesprek te gaan, een open bedrijfscultuur en periodiek toetsen van de medewerkerstevredenheid.

Resultaatgericht

Na een grondige inventarisatiefase van de wensen en behoeften van de opdrachtgevers komen wij met een concreet plan van aanpak. Dit plan laat geen ruimte voor onduidelijkheden en is gericht op resultaat voor de business en ‘computergeluk’. Door zowel de collega’s als opdrachtgevers op juiste wijze, binnen de afgesproken termijn, van glasheldere informatie te voorzien overtreffen wij uw verwachtingen. Dit resulteert in maximale klanttevredenheid, maximaal rendement voor de opdrachtgever en de eigen organisatie én plezier in ons werk en de samenwerking met u.