Bereikbaar zijn zoals u dat wilt!

Vandaag de dag communiceren we vooral via mobiel en applicaties zoals Hangout, WhatsApp en Yammer. Daarnaast e-mailen we ook nog heel wat af. Hebben we nog wel vaste telefonie nodig? Microsoft biedt immers met collaboration oplossingen zoals Teams ook de mogelijkheid om te (video) bellen.

Toch zien we bij de meeste organisaties en bedrijven nog veel vaste telefoontoestellen op kantoor staan. Er is nog steeds behoefte aan een min of meer klassieke telefonie oplossing. Niet alleen voor telefonisten en recepties, maar ook voor de overige kantoor medewerkers. Door te kiezen voor geïntegreerde vast-mobiele oplossingen verhoogt u de productiviteit en de vrijheid van medewerkers op het gebied van contact met klanten en collega’s. Ongeacht de locatie: op kantoor, thuis of onderweg. 

Voor advies over en implementatie van VoIP oplossingen bent u bij Netdata aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen voor ieder bedrijf en voor ieder budget. Samen met u bepalen we de oplossing die past bij uw situatie en specifieke wensen. Betrouwbaar, schaalbaar en kostenefficiënt! Dat is VoIP bij Netdata.

Video communicatie

Voor advies over videocommunicatie kunt u ook bij Netdata terecht.
Samen met de technisch specialisten van onze partner Qconferencing helpen wij u met de inrichting van elke formaat vergaderruimte: van kleine huddle rooms tot auditoria. Ook benieuwd hoe u Microsoft Teams naar de vergaderruimte brengt? Hardware kits, native oplossingen, bridging diensten of bring your own device oplossingen. De experts van Netdata en Qconferencing helpen u graag op weg. 

Aan de slag

Interesse in een demo of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag op de koffie om met u mee te denken.

Contact