Complete moderne werkplek Microsoft

Microsoft 365 is een pakket van diensten waarmee u een complete Cloud werkplek kunt realiseren: volledig managed, flexibel en veilig. Met de producten Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EM+S) van Microsoft worden niet alleen een veilige, maar ook gecertificeerde complete werkplekken gerealiseerd. Hierbinnen kunnen uw medewerkers en relaties buiten de organisatie op een veilige manier samenwerken.

Office 365 Werkplek

Office 365 is bedoeld om met behulp van de bekende Microsoft Office toepassingen het op afstand samenwerken aan documenten te vergemakkelijken. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld Exchange Online voor uw zakelijke e-mail en OneDrive for Business voor het delen van bestanden bent u minder afhankelijk van lokale servers. Kijk hier voor meer informatie over Office 365.

Het onderdeel Office 365 uit het Microsoft 365 pakket bevat de volgende items:

 • Op de laptop of desktop geïnstalleerde versie van Office zoals u gewend bent
 • De online webversies die overal en altijd in een browser beschikbaar zijn
 • Office applicaties op alle populaire tablets en smartphones
 • 1.000 Gb opslagcapaciteit  voor bestanden per gebruiker
 • 50GB opslag capaciteit voor e-mail,  agenda’s, contactpersonen (Outlook)
 • Op afstand online-vergaderingen met behulp van Audio, Chat en HD-Video
 • Op afstand samenwerken in teams met behulp van Microsoft Teams
 • Basis CRM met behulp van Outlook Customer Manager
 • Microsoft Booking om afspraken met uw klanten in te plannen

Enterprise Mobility + Security

Bestanden worden alsmaar meer en sneller gedeeld, waarbij data veelvuldig gekopieerd wordt naar mobiele apparaten. Daarnaast nemen ook het aantal onveilige bijlages die worden geopend in een rap tempo toe, terwijl privacy en bescherming van gegevens steeds belangrijker wordt. Met Enterprise Mobility & Security van Microsoft 365 krijgt u controle over uw data en is het optimaal beveiligd.

Met Enterprise Mobility & Security kunt u veilig en gecertificeerd samenwerken, e-mailen en bestanden opslaan en beheren. Dit pakket omvat de volgende onderdelen:

 • E-mail bescherming tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en malware (anti-spam, anti-virus, anti-phishing)
 • Gegevensbescherming door het toepassen van beleidsregels, waarmee u toegang tot data controleren en beheren
 • Mobile device management van iOS-, Android-, Windows- en macOS-apparaten met onder andere remote whiping en application control
 • Automatische, veilige deployment op afstand van PC’s en laptops door middel van Autopilot

Windows 10

Windows 10, het bekende besturingssysteem van Microsoft, sluit perfect aan op de pakketten Office 365 en Enterprise Mobility + Security en maakt de moderne Microsoft werkplek compleet. 

De combinatie van Windows 10, Office 365 en EM+S creëert een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving. Alle Windows 10 devices in uw netwerk worden onderdeel van één pakket. Hierdoor kunnen laptops en desktops makkelijk beheerd en beveiligd worden. Bovendien worden de Windows 10 devices regelmatig voorzien van de laatste updates, wat helpt bij het veiliger houden van uw IT-omgeving.

Aan de slag met Microsoft 365 beheer

Interesse in een demo of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag op de koffie om met u mee te denken.

Contact