Het beheren van een gebruiker in een netwerk wordt door de aanwezigheid van het groeiend aantal cloudapplicaties steeds ingewikkelder. HRM en systeembeheerders hebben al een uitdaging om medewerkers de juiste rechten en toegang te geven.

Met een goed onderhouden matrix waarin rechten bij profielen beschreven staan komt u al heel ver. Zeker als deze rechten ook – vooral op systemen in eigen beheer – direct kunnen worden toegepast. Opkomst van cloudapplicaties maakt het beheer van een dergelijke matrix ingewikkeld. Er ontstaan namelijk steeds meer plekken om gebruikers aan te maken, in te loggen en te onderhouden. Resultaat is dat toevoegingen, verwijderingen of aanpassingen van accounts veel tijd in beslag nemen.

Lees alles over Identity as a Service in onze whitepaper

Technologie van Okta

Voor de groter wordende puzzel – beheer van gebruikers – bestaan er oplossingen waarmee het overzichtelijker, makkelijker en sneller gemaakt wordt. Netdata maakt hiervoor gebruik van de Okta technologie. Okta is marktleider op het gebied van Identity & Access Management, Single Sign-On en Multi-Factor Authentication. De oplossingen van Okta maken beheer van gebruikers en apparaten (identities) door middel van Lifecycle Management en Universal Directory buitengewoon eenvoudig.

Aan de slag

Interesse in een demo of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag op de koffie om met u mee te denken.

Contact