Zo is Netdata

Onze cultuur

Wij zijn Netdata (onderdeel Solimas Groep), dè managed service provider voor bedrijven in Nederland. Vanuit een trusted advisor rol bieden wij de beste oplossingen voor de behoeften van onze klanten, compleet met een totaal pakket aan ICT services. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun kernactiviteiten, nóg efficiënter werken en bovenal net als wij doen waar je blij van wordt!

Onze mensen zijn professionals, vakmensen die pas tevreden zijn als u het bent. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Vanuit gezamenlijke toegevoegde creëren we waarde met klanten, leveranciers en medewerkers én langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen. Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

We nemen graag het voortouw om innovaties op dit gebied aan te moedigen, toegankelijk te maken, of gewoon zélf te ontwikkelen. Daarom zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die – net als wij – er zoveel mogelijk uit willen halen. Die slim zijn, initiatiefrijk, nieuwsgierig en misschien zelfs een tikkie ongeduldig. Kom jij met ons de ICT wereld op z’n kop zetten?

 

Werken bij Netdata

Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Je kunt je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dus goed ontwikkelen bij ons. Je werkt samen met ambitieuze collega’s uit diverse disciplines. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van de meest uiteenlopende organisaties. Zo verdiep je niet alleen je vakkennis, maar vergroot je ook je kennis van branches en klanten.

Learning & Development

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit en teaming heel belangrijk. Je leert veel via learning on the job, maar ook met ons ‘Masters programma’, waarin je binnen onze Innovation Board kunt uitgroeien tot een toonaangevende specialist op jouw vakgebied en je steeds meer waarde kunt bieden bij opdrachten.

Informele en collegiale werkomgeving

Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. Wij zijn toegankelijk, lekker nuchter en zorgen ervoor dat je je niet alleen snel ontwikkelt, maar ook tijd hebt voor sociale activiteiten. Wij gaan bijvoorbeeld samen sporten en organiseren gezellige borrels. Want als je optimaal wilt presteren, moet je ook goed kunnen ontspannen.

Solliciteer

Zoek je een uitdagende functie bij een professionele dienstverlener? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Netdata jouw plek! Zoek je een boeiende baan waarin je écht het verschil kunt maken, waar jouw ontwikkeling centraal staat en waar we luisteren naar jouw wensen? Kom dan werken bij Netdata! We gaan graag met je in gesprek om de vele mogelijkheden te bespreken? Je kunt ons bereiken via Marcel Passchier op 06 – 22 80 6526 of mail  je CV naar m.passchier@netdata.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten