Netdata stelt Auke Alewijnse aan als new business sales

11-5-2018

Auke Alewijnse versterkt het sales team van Netdata in de rol van new business sales. Auke wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe relaties en partnerships met opdrachtgevers. Auke heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van new business, onder andere bij IT-dienstverleners zoals Tele2 en Esprit Telecom.

De aanstelling van Auke past in de strategie van Netdata: “In samenwerking met onze moedermaatschappij Solimas Groep hebben we een ambitieus plan voor de komende drie jaar ontwikkeld. We ontwikkelen ons niet alleen door middel van nieuwe diensten voor bestaande klanten maar ook het on-boarden van nieuwe klanten is belangrijk voor de ontwikkeling van Netdata de komende jaren. De aanstelling van Auke Alewijnse sluit naadloos aan bij deze strategie” aldus Remo Del Mistro – algemeen directeur Netdata.

Auke is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Netdata is een gave club, het feit dat IT-outsourcing en Managed Services het hart vormen van Netdata sprak mij erg aan. De ambities van Netdata zijn uitdagend, dat past goed bij mij.”

Welkom bij Netdata Auke, we hebben er alle vertrouwen in dat je een waardevolle bijdrage zult leveren aan onze ambitieuze groeidoelstelling.

@Valley sluit zich aan bij de Solimas Groep

02-02-2018

De directie van @Valley heeft besloten een strategische samenwerking met de Solimas Groep aan te gaan. Hiermee wil @Valley versnelling brengen in het realiseren van haar ambitie om een landelijk opererende managed ICT services provider te worden met lokale aanwezigheid. @Valley blijft autonoom opereren onder directie van Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert.

Ton van der Tuijn, Algemeen Directeur van @Valley: “We zien op dit moment een enorme consolidatie in de Nederlandse ICT markt. Door samen te werken binnen de Solimas Groep kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter bedienen door expertise te delen en slimmer met resources om te gaan. Daarnaast kunnen we onze medewerkers hierdoor nieuwe uitdagingen bieden.”

Robbert Voogdgeert, Commercieel Directeur van @Valley: “Het is onze ambitie een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie, goede naamsbekendheid en een werkgever te zijn waarvoor je graag wil (komen) werken. Om deze ambitie waar te maken, maar ook de continuïteit van de onderneming te waarborgen, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij de Solimas Groep. Door onze krachten te bundelen is het veel makkelijker om gerichte stappen te zetten op gebied van marketing, sales en recruitment. Samen bereik je immers veel meer!”

Maarten van Montfoort, Algemeen Directeur Solimas Groep: “De Solimas Groep bestaat op dit moment uit @Valley en het Amsterdamse ICT-bedrijf Netdata. Op korte termijn verwachten we verdere uitbreidingen aan te kunnen kondigen. De partijen zullen weliswaar overlap in dienstverlening hebben, maar worden juist uitgezocht op complementariteit en geografie. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het team van @Valley!”

OVER DE SOLIMAS GROEP

Solimas is ontstaan als een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ICT. De Solimas Groep wordt geleid door Maarten van Montfoort en Sander Blom, twee zeer ervaren ondernemers met een groot netwerk. Zij ondersteunen ondernemers met het verder realiseren van hun groeiambities door middel van het inbrengen van management, kapitaal en netwerk. De afgelopen 10 jaar heeft Solimas Groep en/of haar deelnemingen diverse aansprekende nominaties en prijzen in de wacht gesleept zoals de FD Gazellen, High Growth Awards, Deloitte Best Managed Companies en EY Entrepreneur of the Year.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen @Valley en de Solimas Groep, neem dan contact op met Robbert Voogdgeert via telefoonnummer 070 707 62 00.

Netdata trekt opnieuw jong talent aan

12-2-2018

Netdata trekt jong talent Sander Wiekens aan. Sander volgt een opleiding netwerkbeheerder aan het Nova College in Hoofddorp en doet in het kader van zijn eindstage een half jaar ervaring op bij Netdata.

“Sander loopt voor de 3e keer stage en dat merk je, al vanaf de eerste dag is hij productief”, aldus Jochem Dwarswaard.

Verder zal Sander onder begeleiding van Netdata’s security officer Robin Smit een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de netwerk security van ons kantoor. Dit in het kader van onze ISO 27001 certificering.

Sander heeft voor Netdata gekozen vanwege de diversiteit aan IT werkzaamheden. Daarnaast was hij direct enthousiast over Netdata: “Het was vanaf de eerste dag gezellig en er is een fijne werksfeer”, licht Sander toe.

Welkom bij Netdata Sander, we hebben er alle vertrouwen in dat je een waardevolle bijdrage gaat leveren aan onze ISO 27001 certificering.