Andreas Fotopoulos benoemd tot Senior IT Infra Specialist bij Netdata

Amsterdam, 1 november 2018  – Netdata, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen, heeft Andreas Fotopoulos (51) aangesteld als Senior IT Infra Specialist. In zijn nieuwe functie is Fotopoulos verantwoordelijk voor het perfect draaiend houden van de IT-infrastructuur, zodat de klanten van Netdata zorgeloos kunnen werken. Netdata blinkt uit op het gebied van klanttevredenheid en biedt gedegen, betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen voor de zakelijke markt.

Andreas Fotopoulos is afkomstig van Triple P, waar hij  jarenlang de functie van System Engineer vervulde. Daarvoor was hij onder meer in dienst bij KPN en Capgemini BAS.

“Als Senior IT Infra Specialist ga ik voor de klanten van Netdata zorgen dat de kernprocessen van hun bedrijfsvoering voor hen efficiënter uit te voeren zijn door hun ICT-omgeving en ‑faciliteiten te optimaliseren.”

Remo Del Mistro, algemeen directeur Netdata: “De uitbreiding van ons team is een direct gevolg van de groei die Netdata heeft gerealiseerd.  De functie van IT-infra specialist is cruciaal voor onze bedrijfsvoering. Met Andreas hebben wij een zeer ervaren specialist in ons team aangetrokken, die met zijn brede kennis onze groei ondersteunt.”

Over Netdata

Netdata, onderdeel van de Solimas Groep, is dè managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Vanuit een trusted advisor rol biedt Netdata de beste oplossingen voor de behoeften van klanten zoals FIFPro, Bouw Logistic Services en Bakeplus, compleet met een totaal pakket aan ICT services en eigen Cloud oplossingen. Netdata voert de regie over de gehele IT keten, ook over IT leveranciers die klanten zelf hebben gekozen. Hiermee garandeert Netdata dan ook dat eindgebruikers onbezorgd kunnen werken en bij vragen snel en persoonlijk geholpen worden. Kijk voor meer informatie op www.netdata.nl

Contactpersoon voor de pers:

Solimas Groep
Cathy van de Garde
c.vandegarde@solimas.nl

MCS PR persdesk
T: 023 56 28 208
E: info@mcspr.nl

Verstoring Webreus

UPDATE: storing bij Webreus lijkt verholpen (13.52 uur)

Door een verstoring bij een van onze DNS leveranciers zijn de servers met het webadres .mijndesktop-online.nl op dit moment niet bereikbaar.
Email voor de bij ons gehoste domeinen wordt wel afgeleverd, maar is op dit moment van buitenaf niet benaderbaar.
Vanaf uw Hosted Desktop omgeving is de email wel beschikbaar.
Wij zij druk bezig aan een oplossing voor dit probleem.
Zodra we meer informatie hebben zullen we dat hieronder publiceren.

Millenials zorgen voor een aardverschuiving op de werkvloer

De generatie die na 1983 is geboren, ook wel millenials genoemd, vinden een goede balans tussen privé en werk dermate belangrijk, dat zij een nieuwe manier van werken wensen en daarmee werkgevers nagenoeg dwingen om zich aan te passen naar de nieuwe maatstaven. Deze millenniumgeneratie wordt dan ook een zeer dominante groep, niet alleen op de werkvloer maar ook in het management. Dat zorgt voor een grote verschuiving in de relaties tussen organisaties en hun medewerkers en ook in de structuur van bedrijven en industriesectoren.

Technologie is de drijver én enabler voor alle aspecten van deze verschuiving. Bedrijven zullen het concept van de ‘werkplek’ moeten aanpassen naar de maatstaven waarin medewerkers permanent verbonden zijn en kunstmatige intelligentie (artificial intelligence: AI) in alle aspecten van het leven doordringt. De focus van arbeidsstrategieën zal worden verruimd van het verhogen van de productiviteit van het individu naar meer samenwerkingsmogelijkheden en co-creatie als onderdeel van een ruimer ecosysteem. Ook zaken als gezondheid en welzijn zullen worden bevorderd.

De toestroom van millennials en de verandering in werkmethoden heeft organisaties ertoe gezet om een ​​voordeel te vinden ten opzichte van hun concurrentie. De investering en acceptatie van nieuwe technologieën is in rap tempo gestegen.

Het personeel vraagt ​​nu om geïntegreerde en flexibele collaboration tools.

Organisaties ontwikkelen ook hun eigen applicaties om personeel aan te trekken en hun werknemers te ondersteunen in de manieren waarop zij het meest comfortabel communiceren.

Al deze nieuwe manieren van werken pakken ook het eeuwenoude probleem van de balans tussen werk en privé aan. Verschillende studies hebben het nadelige effect aangetoond van overwerk op zowel de productiviteit als het moreel van medewerkers.

Millennials streven naar een nieuwe manier van werken. Ze vragen om nieuwe oplossingen. Daarom is het van cruciaal belang voor bedrijven om te investeren in de juiste tools om voorop te blijven lopen – ze zullen werknemers in staat moeten stellen om vanuit bijna elk apparaat en locatie realtime te kunnen samenwerken.

Kortom, organisaties moeten nu de fundamenten voor deze nieuwe wereld leggen, anders zijn ze niet voorbereid op de veranderingen die gaan komen.

Herkent u zich hierin? is dit een topic dat ook bij u hoog op de agenda staat? Dan gaan we graag met u het gesprek aan om samen te onderzoeken wat de cultuur is van uw organisatie, welke manier van (samen-) werken optimaal aansluit bij uw primaire bedrijfsproces om vervolgens te kunnen bepalen hoe u maximaal kunt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van de ‘modern workplace’