11 mei 2018 – Auke Alewijnse versterkt het sales team van Netdata in de rol van new business sales. Auke wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe relaties en partnerships met opdrachtgevers. Auke heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van new business, onder andere bij IT-dienstverleners zoals Tele2 en Esprit Telecom.

De aanstelling van Auke past in de strategie van Netdata: “In samenwerking met onze moedermaatschappij Solimas Groep hebben we een ambitieus plan voor de komende drie jaar ontwikkeld. We ontwikkelen ons niet alleen door middel van nieuwe diensten voor bestaande klanten maar ook het on-boarden van nieuwe klanten is belangrijk voor de ontwikkeling van Netdata de komende jaren. De aanstelling van Auke Alewijnse sluit naadloos aan bij deze strategie” aldus Remo Del Mistro – algemeen directeur Netdata.

Auke is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Netdata is een gave club, het feit dat IT-outsourcing en Managed Services het hart vormen van Netdata sprak mij erg aan. De ambities van Netdata zijn uitdagend, dat past goed bij mij.”

Welkom bij Netdata Auke, we hebben er alle vertrouwen in dat je een waardevolle bijdrage zult leveren aan onze ambitieuze groeidoelstelling.

Werken bij Netdata

Wil je ook aan de slag bij Netdata? Ga dan snel naar onze vacaturepagina.

Contact