26 oktober 2017 – Maar liefst 754 snelle groeiers telt de ranglijst van de FD Gazellen, de jaarlijkse groeicompetitie van Het Financieele Dagblad. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. Groeibedrijven zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening, IT en in e-commerce.

“Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar gemiddeld minimaal 20% in omzet zijn gegroeid, winstgevend en financieel solide zijn, komen in aanmerking voor een positie op deze ranglijst.”

Zoals bijna alle snelgroeiende ondernemingen behaalde Netdata de groei op organische wijze, dus zonder de effecten van fusies en overnames. “Uiteraard merken wij het effect van de aangetrokken economie, maar ook de ontwikkeling van nieuwe diensten en de uitrol daarvan bij bestaande en nieuwe klanten heeft bijgedragen tot onze groei”, zegt Remo Del Mistro, directeur Netdata.

Wij zijn bijzonder trots op de FD Gazelle Award, maar vooral dankbaar voor de loyaliteit van onze klanten, ambassadeurs en de Netdata professionals. Klasse!

In november 2017 trekt de redactie van FD het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

De prijzen voor alle FD Gazellen worden per regio toegekend in de categorieën klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

Contact