Amsterdam, 4 juli 2017 – IT managed services aanbieder Netdata heeft Marcel Passchier aangesteld als Manager Operations & Business Development. Deze uitbreiding van het managementteam sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om te groeien naar de rol van service integrator. Netdata verwacht namelijk dat door ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, data analyse, cloud en apps, vraag zal ontstaan naar een partij die al deze diensten naadloos op elkaar aan laat sluiten en de gehele keten van IT-leveranciers als één organisatie laat fungeren.

Netdata signaleert in de markt dat klanten op zoek zijn naar een aanbieder die de garantie durft te geven over de juiste werking, veiligheid en performance van de managed service, zelfs als deze is samengesteld uit een diversiteit aan (cloud) leveranciers. Marcel (44) is sinds 1997 werkzaam binnen de IT-branche. De afgelopen zeven jaar is hij actief geweest in de rol van business development manager bij Dimension Data. De laatste jaren was hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de advanced managed services propositie van Dimension Data.

De wendbaarheid die Netdata biedt in de veranderende markt noemt Marcel een groot voordeel: “Wat ik als bijzonder prettig ervaar is dat ik nu snel dingen voor elkaar krijg en direct de resultaten zie van mijn initiatieven. Dat werkt heel motiverend. Bedrijven als Netdata hoeven niet “agile” te worden, want dat zijn ze intrinsiek. Hierdoor kun je je volledig focussen op waar het echt om gaat: onze klanten en het verder ontwikkelen van ons bedrijf.”

Remo Del Mistro, directeur van Netdata: “Marcel en ik kennen elkaar ruim 15 jaar. Onze samenwerking in het verleden was niet alleen succesvol, maar vooral ook erg prettig. We voelen elkaar haarfijn aan en dat werkt erg goed bij de ontwikkeling van onze business. Het is indrukwekkend om te zien welke resultaten Marcel in korte tijd al heeft geboekt.”

Contact