13 juli 2017 – “Ik word gelukkig als ik mensen help en dat doe ik met volle overtuiging bij Netdata.”

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Netdata?

Wat ik zo fijn vind aan Netdata is dat het een kleine en hechte club is met een vlakke bedrijfscultuur. Hiervoor heb ik weleens bij grote bedrijven gewerkt en daar merk je dat je buiten je directe collega’s weinig aansluiting hebt met anderen. Als ik hier bij de directeur binnenloop, dan krijg ik niet te horen: “Wie ben jij?”. Als er teamuitjes georganiseerd worden  heb ik echt het gevoel alsof ik met mijn vrienden op pad ben en heerst er een hele losse en leuke sfeer. Dat is typerend voor Netdata. Hiernaast vind ik de uitdaging om klanten blij te maken met persoonlijke en goede service erg leuk.

Welke kans zou je opnieuw voorbij willen laten komen, omdat je hem de eerste keer gemist hebt?

Daarvoor ga ik terug naar mijn opleiding. Soms baal ik wel dat ik geen psychologie heb gestudeerd, omdat ik dat erg interessant vind. Al ben ik aan de ene kant wel blij dat ik dat niet heb gestudeerd. Ik zie dat er onderhand meer psychologen dan zandkorrels zijn, wat het moeilijk maakt om er überhaupt werk in te vinden. Uiteindelijk ben ik blij met mijn IT-studie aan het Nova College in Hoofddorp en combineer ik nu mijn studie met mijn interesse in psychologie. Als ik nu gestreste klanten aan de telefoon heb komt daar natuurlijk ook een stukje psychologie bij kijken.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Pizza en gezelligheid. Bij voorkeur een pizza Hawaï, al durf ik dat bijna niet te zeggen. Ik geloof trouwens dat de bedenker ervan net is overleden, dus om hem te eren ga ik toch voor de pizza Hawaï.  Het liefst met een biertje erbij, maar dat hoeft niet per se.

Wat betekent geluk voor jou en hoe sluit dat aan bij Netdata?

Ik word gelukkig als ik mensen help. Een goede relatie met de mensen om mij heen vind ik belangrijk. Dat vind ik ook bij Netdata. Daarbij is het belangrijk dat je technisch niet teveel de diepte in gaat, want dan verlies je de klant. Daarom focus ik mij graag op het persoonlijke contact. Naast het werk vind ik het ook leuk om vrienden te helpen. Niet zozeer om te praten over koetjes of kalfjes, maar vooral dingen als helpen verhuizen of helpen met pc-problemen.

Met wie zou je weleens een weekje van leven willen ruilen?

Puur uit interesse zou ik weleens een week Trump willen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe hij denkt, wat hij meemaakt en hoe hij tot sommige uitspraken komt. Als ik Trump zou zijn, zou ik ook een supercomputer inbouwen in het oval office en het omtoveren tot gamecenter. Of ik Netdata dan zou inzetten om de IT te regelen? Natuurlijk!

Werken bij Netdata

Wil je ook aan de slag bij Netdata? Ga dan snel naar onze vacaturepagina.

Contact