Uw ICT-omgeving optimaal beheerd en volledig 'in-control'

Wilt u zich als ondernemer nooit druk hoeven te maken over uw ICT-omgeving? Dankzij onze full service ICT dienstverlening op het gebied van ICT beheer bent u verzekerd van een ICT-omgeving die te allen tijde werkt. Zo beperken we met slim beheer bijvoorbeeld de risico’s op het verlies van belangrijke gegevens door lekken in uw ICT-omgeving tot een minimum. Maakt u gebruik van digitale werkplekken? Met onze werkplekbeheer diensten zorgen wij ervoor dat uw systemen in elke situatie optimaal blijven draaien. Bovendien heeft u met de IT regievoering van Netdata uw IT keten volledig ‘in control’.

Systeembeheer

Wilt u zich als ondernemer nooit druk hoeven maken over uw ICT-omgeving? Dankzij onze systeembeheer dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw ICT-omgeving altijd werkt. Zo kunnen u en uw personeel zich volledig richten op uw dienstverlening.

Bekijk service

Kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering is voor elke organisatie, klein of groot, een noodzaak. Het faciliteert en ondersteunt de primaire bedrijfsprocessen. Met behulp van kantoorautomatisering kan informatie eenvoudiger en veiliger opgeslagen, bewerkt en verspreid worden.

Bekijk service

Werkplekbeheer

In een wereld waarin het draait om digitale transformatie is flexibiliteit en online belangrijker dan ooit. Netdata zorgt voor een digitale werkplek welke ongeacht device, locatie en tijdstip via een willekeurige dataverbinding beschikbaar is.

Bekijk service

Netwerkbeheer

oet blind kunnen vertrouwen op uw bedrijfsnetwerk. Daarom is Netdata netwerkbeheer gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe bedrijfsnetwerken. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen op het gebied van netwerken en netwerkbeheer, dit uiteraard in lijn met de behoefte van uw business.

Bekijk service

IT Regie

Netdata is dé regisseur over uw gehele IT-omgeving, inclusief alle door uzelf geselecteerde (Cloud) leveranciers. We zorgen voor eenduidige processen tussen diverse leveranciers, dat complexe wijzigingen geruisloos worden doorgevoerd en dat de contractafspraken op elkaar aansluiten.

Bekijk service

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten