Wireless

Wireless of WiFi, het wordt steeds belangrijker. Met de toename van clouddiensten, de forse groei in het gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele devices en blijvende trends als het Nieuwe Werken groeit ook de behoefte aan professionele wireless netwerk oplossingen. Netdata geeft advies en ondersteunt uw bedrijf bij de implementatie van de wireless infrastructuur die het beste bij de wensen en behoeften van uw organisatie
past.

De Netdata wireless scan

Bent u benieuwd wat voor wireless oplossingen er beschikbaar zijn voor uw organisatie? Netdata biedt u de mogelijkheid om gratis de dekking van uw WiFi te laten meten, waarna we graag samen met u in gesprek gaan over de optimale wifi toepassingen binnen uw bedrijf.

Neem nu contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!

Een lange termijn oplossing

Wireless binnen uw bedrijf is niet zomaar even geïnstalleerd. We zien steeds meer dat er binnen organisaties voor ad-hoc wireless toepassingen wordt gekozen om wifi te kunnen bieden aan bezoekers en klanten. Op termijn is een dergelijke infrastructuur echter niet meer goed te beheren. Een professionele, kwalitatieve wireless oplossing biedt vele voordelen:

  • Lagere kosten door een efficiënte infrastructuur, ingericht op de behoefte van de organisatie.
  • Hogere productiviteit door nieuwe mogelijkheden van online vergaderen en creatie van extra, flexibele werkplekken.
  • Betere beveiliging door het gebruik van gastaccounts en toegangsbeheer.
  • Gegarandeerde dekking door optimale inzet en spreiding van accespoints.

Wireless met Netdata

Wireless is een specialistisch vakgebied. Netdata heeft jarenlange kennis en ervaring bij het inrichten van een optimale wifi infrastructuur waarmee u als bedrijf voldoet aan alle eisen die u en uw bezoekers stellen aan het wifinetwerk. Netdata neemt het volledige traject van voorbereiding en implementatie voor haar rekening:

  • Een gedegen voorbereiding is cruciaal, waarbij we vooraf vaststellen welke invloed omgevingsfactoren in- en buiten uw pand hebben op de kwaliteit van uw wifinetwerk.
  • We onderzoeken ook hoe goed verschillende wireless clients worden ondersteund en houden daar rekening mee bij de implementatie van de wireless infrastructuur.
  • We zorgen ervoor dat uw wireless oplossing op de beste manier beveiligd is.
  • Netdata heeft uitgebreide ervaring als het gaat om projectmanagement bij de inrichting van uw totale wireless netwerk. Controle over de kosten en beheersbaarheid zijn immers ook elementen die voor u belangrijk zijn.