Netdata zorgt voor slimme Wireless oplossingen

Wireless of Wifi zijn een noodzakelijk onderdeel van uw organisatie. De groei in het gebruik van digitale apparaten en de overgang naar het werken in de cloud maakt het essentieel dat uw bedrijf beschikt over professionele wireless netwerk oplossingen. De specialisten van Netdata helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Natuurlijk zorgen wij ook voor een vlotte implementatie en het beheer van onze IT-diensten.

Toekomstvaste oplossing

Steeds meer organisaties kiezen voor ad-hoc wireless toepassingen voor hun klanten en bezoekers. Op lange termijn is een dergelijke infrastructuur echter niet meer goed te beheren. Netdata levert professionele, kwalitatieve wireless oplossingen waarmee u niet alleen lagere kosten hebt, maar ook hogere productiviteit, betere beveiliging en gegarandeerde dekking.

Wireless met Netdata

Wireless is een specialistisch vakgebied, daarom neemt Netdata het volledige traject voor haar rekening. De volgende checklist wordt dan aangehouden:

  • Een gedegen voorbereiding over de invloed van omgevingsfactoren
  • Een onderzoek over de wireless infrastructuur
  • De oplossing is voorzien van de beste beveiliging
  • Controle over de kosten en de beheersbaarheid van het project

Netdata wireless scan

Bent u benieuwd wat voor wireless oplossingen er beschikbaar zijn voor uw organisatie? Netdata biedt u de mogelijkheid om gratis de dekking van uw WiFi te laten meten, waarna wij graag samen met u in gesprek gaan over de optimale wifi toepassingen binnen uw bedrijf.

Aan de slag

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u op de koffie om met u mee te denken.

Contact