Office 365

Office365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk, namelijk werken in de cloud. Office 365 geeft u vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services. Overweegt u ook om met Office365 te gaan werken en zoekt u een betrouwbare die dit veilig en vakkundig voor u regelt? Dan bent u bij Netdata aan het juiste adres. Al sinds jaar en dag helpen wij bedrijven in de cloud te werken met deze Windows office-software. En dat leidde tot vele lovende referenties!

Office365, meer dan alleen een office pakket

Met Office365 heeft Microsoft een pakket ontwikkeld dat bij uitstek geschikt is voor de onderneming van de toekomst. Naast de gebruikelijke toepassingen zorgt Office365 ervoor dat u eenvoudig en efficiënt online vergaderingen kan opzetten, veilig bestanden kunt delen met collega’s en de productiviteit van uw organisatie drastisch kunt verhogen doordat uw werknemers altijd, overal en via meerdere devices toegang hebben tot benodigde documenten.

Office365 vraagt ook om ICT keuze

Office365 is een effectieve manier om werken in de cloud mogelijk te maken. Maar net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. De specialisten van Netdata staan voor u klaar u daarbij te helpen en in te adviseren, met een compleet pakket aan diensten. Zodat u uw ICT met een gerust hart en zonder zorgen kunt uitbesteden.

Office365 integreren met Netdata

Office365 integreren in uw bedrijfsvoering? Als allround ICT specialist voor organisaties regelt Netdata uw automatisering zoals u dat wilt. Met onze kennis en ervaring kunnen we uw Office365 oplossing ook op maat binnen uw huidige infrastructuur implementeren. Professioneel en met de juiste service, aandacht en betrokkenheid. Maar zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf.
Neem contact met ons op zodat we u kunnen adviseren wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. We helpen u graag!

Office365, het pakket voor de moderne onderneming

Office365 is het pakket waarmee u verder kunt groeien. Nog eens alle voordelen overzichtelijk voor u als ondernemer op een rij.

  • Vanaf elke locatie toegang tot uw agenda en contactpersonen betekent uw tijd effectief kunnen benutten en vaker productief kunnen zijn.
  • Outlook is altijd toegankelijk door geavanceerde functionaliteiten die eenvoudig te gebruiken zijn.
  • Overal en vrijwel altijd agenda’s kunnen uitwisselen om eenvoudig een afspraak te plannen.
  • Hoogwaardige beveiliging: u beschermt uw e-mail tegen spam en virussen.
  • Een door Microsoft gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%.
  • Met de Business Intelligence van Office365 kunt u uw werknemers zelf rapportages laten maken en prestatiestatistieken laten bijhouden om eigen inzichten te verbeteren.