Netwerk & Beveiliging

Netwerkbeveiliging wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Door het groeiende netwerk van mobiele devices, smartphones, tablets en laptops binnen uw bedrijf is het cruciaal dat u bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van uw ICT middelen- en infrastructuur. U wilt immers dat de vertrouwelijke informatiestromen veilig zijn binnen uw organisatie en voor haar ontvangers. Netdata heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van eenvoudige, maar ook meer complexe ICT infrastructuren.

Netwerk beveiligen met Netdata

Hoe pakt Netdata netwerkbeveiliging aan? Netdata begeleidt u allereerst bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Dat betekent dat we altijd eerst inventariseren hoe de netwerkbeveiliging afgestemd kan worden op de behoefte van de organisatie. De volgende elementen nemen we daarin mee:

  • Het gewenste beveiligingsniveau
  • Kosten van het beveiligen van het netwerk
  • Beschikbaarheid
  • Beheersbaarheid van het beveiligingsproces
  • Gebruiksgemak voor alle betrokkenen

Door deze factoren als uitgangspunten te nemen krijgt de inrichting van uw netwerkbeveiliging een concreet karakter. Netdata helpt u graag deze factoren voor uw ICT organisatie te benoemen.

Onze partners voor netwerkbeveiliging

Voor een optimale netwerkbeveiliging werkt Netdata alleen samen met de beste leveranciers. We hebben door de jaren heen een selectief aantal strategische partners om ons heen verzameld, allen met hun eigen expertise over hoe een netwerk optimaal te beveiligen. Partners die op het gebied van kwaliteit, cultuur en vooral werkwijze uitstekend bij ons en onze klanten aansluiten. Netdata werkt onder andere samen met:

  • Iunxi. Door de samenwerking met Iunxi kan Netdata u gericht adviseren over de beveiliging van datacommunicatie netwerken (VPN’s), internetverbindingen en datacenteroplossingen.
  • FortiNet, een van de marktleiders op het gebied van Unified Threat Management (UTM). Netdata zorgt met de netwerkbeveiligingsapparatuur van Fortinet ervoor dat uw netwerken beveiligd zijn tegen spam, hackers, virussen en spyware. Als gecertificeerd partner hebben we ook toegang tot de gespecialiseerde security oplossingen die nodig zijn om uw netwerk te beveiligen tegen de geavanceerde bedreigingen die aan de orde van de dag zijn.
  • FortiMail en ESET zijn partners die Netdata benut voor hun expertise op het vlak van anti-spam en antivirus diensten.

Netwerk security check

Bent u benieuwd hoe goed uw netwerk momenteel is beveiligd? De specialisten van Netdata voeren graag een security scan uit om te inventariseren hoe het staat met uw netwerkbeveiliging. Op basis van deze check kunnen we u adviseren of uw organisatie behoefte heeft aan softwarematige oplossingen om uw hardware te beheren en beveiligen of dat voor de hand liggende maatregelen zoals een goed wachtwoord security- en dataopslag beleid in eerste instantie voldoende zijn.

Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod om gratis een security check te laten verrichten?

Ons telefoonnummer is +31(0)20-3370377 of stuur ons een bericht door hier te klikken, zodat wij contact met u kunnen opnemen.