Netwerkbeveiliging met Netdata

Netwerk beveiliging zorgt ervoor dat uw organisatie beschermd is tegen aanvallen en indringers van buitenaf. Door groeiende netwerken binnen uw bedrijf is het cruciaal dat u bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van uw ICT middelen- en infrastructuur. Zo houdt u indringers op afstand en beschermt u de continuïteit van uw business.

Drie fases van Netwerkbeveiliging

Elke organisatie heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een (juiste) netwerk security. Deze fasen in netwerk beveiligen kunt u zien als drie stappen, van correctie t/m preventie.

  • 1. Correctiefase; de situatie is kritiek, de gevaren worden in kaart gebracht en waar nodig in quarantaine geplaatst.
  • 2. Detectiefase; het netwerk wordt in kaart gebracht door middel van bijvoorbeeld een ICT Security Scan. Afhankelijk van de dreiging kan de focus gelegd worden op correctie of preventie.
  • Preventiefase; de situatie is in orde, de nadruk kan gelegd worden op de beveiliging en het voorkomen van gevaren.

Los van de drie fases zal gekeken worden naar het gewenste beveiligingsniveau, de kosten voor het beveiligen van het netwerk, beschikbaarheid en het gebruiksgemak.

GRATIS Netwerk Security Scan

Bent u benieuwd hoe goed uw netwerk momenteel is beveiligd? De specialisten van Netdata voeren een IT Security Scan gratis uit om te inventariseren hoe het staat met uw netwerkbeveiliging. Naar aanleiding van deze scan brengen wij vrijblijvend een gratis ICT advies uit.

Partners

Wij werken samen met toonaangevende partners zoals ESET en Fortinet.

Aan de slag

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u op de koffie om met u mee te denken.

In de tussentijd kunt u alvast lezen over hoe data beveiligen in z’n werk gaat.

Contact