ICT Hardware Procurement

Betrouwbare ICT begint bij betrouwbare ICT hardware. Daarom levert Netdata alleen producten van topmerken zoals Microsoft, VMWare, Dell, Fortinet of ESET. Van geheel nieuwe netwerk hardware tot on-premise of hybrid datacenters, Netdata is hierbij, naast hardware leverancier, uw partner voor ICT hardware procurement. Onze specialisten helpen u bij het selecteren van producten die u het beste ondersteunen in uw doelstelling, tegen de beste prijs.

ICT Hardware op maat

Onze service als ICT leverancier stopt echter niet bij het bestellen en leveren van de hardware. Samen met u zorgen we dat alles klaar is voor gebruik bij levering. In tegenstelling tot veel andere IT hardware leveranciers de hardware geheel naar wens en testen deze grondig voor gebruik voordat we deze op locatie installeren. Alle tests, configuraties en staging worden natuurlijk uitgevoerd in een veilige omgeving. Zo bent u er zeker van dat u het maximale uit uw hardware haalt.


Software Procurement

De juiste software aanschaffen is cruciaal voor het effectief en efficiënt inrichten van uw IT infrastructuur en mogelijk in de toekomst als vereisten voor cloud oplossingen. Goedkoop is vaak duurkoop. Andere factoren die meewegen zijn extra kosten na verloop van tijd, compliance, management control en transparantie.

Netdata Software Procurement is ontworpen om efficiënt en effectief aan al uw eisen te voldoen. Onze expertise helpt u bij het beheersen van de uitgaven voor software en het meeste te halen uit uw software ‘activa’. Tijdens de levenscyclus van de software helpen wij u deze end-to-end optimaliseren. We overleggen als software leverancier over uw uitdagingen op het gebied van inkoop, beheren softwareproducten en houden toezicht op licenties.

Software Asset Management (SAM)

Met de Netdata Software Asset Management (SAM) krijgt u inzicht in de software assets van uw organisatie. SAM omvat het complete proces rondom het beheren en optimaliseren van uw softwarepakketten. Het helpt u met het realiseren van software license compliance, waarmee u kosten bespaart en risico’s minimaliseert. Netdata geeft vanuit haar rol als IT leverancier advies en werkt met u samen om SAM zo optimaal mogelijk in te richten. Zo heeft u de gehele IT infrastructuur en software omgeving van uw organisatie overzichtelijk en volledig ‘in control’.

Aan de slag

Wilt u meer weten over ICT Hardware en Software Procurement van Netdata? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact