ICT Advies

Gedegen ICT Advies is een absolute noodzaak voor uw organisatie. Doordat de markt continu in beweging is wilt u dat de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie nog flexibeler, sneller en efficiënter zijn ingericht. Aanpassingen in uw huidige ICT infrastructuur kunnen u helpen beter bestand te zijn tegen de steeds veranderende omstandigheden. Netdata heeft de kennis en ervaring in huis om u te voorzien van ICT Advies waar u mee vooruit kunt!

ICT Advies van Netdata

Netdata onderscheidt zich in het geven van écht onafhankelijk ICT advies over de wijze waarop u, zo goed mogelijk en tegen zo reëel mogelijke kosten, uw processen kunt automatiseren. Door jarenlange ervaring in ICT dienstverlening, maar ook door onze kennis van het diensten aanbod in onze markt, bieden we ICT advies op maat. We adviseren u graag over:

  • het opzetten van een cloud infrastructuur
  • het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie
  • het wel dan niet overstappen op Office 365 voor uw werknemers
  • de mogelijkheden voor het verlagen van uw ICT kosten
  • het in gebruik nemen van standaard- versus de ontwikkeling van maatwerk bedrijfsapplicaties

De Netdata ICT scan

Voordat we u een gedegen ICT advies kunnen geven is het raadzaam eerst uw huidige ICT situatie grondig in kaart te brengen. Netdata voert regelmatig dergelijke ICT scans uit, waarbij we uw ICT infrastructuur doorlichten op essentiële onderdelen. De uitkomst hiervan geeft u een helder beeld bij de ‘gezondheid’ van uw ICT en maakt mogelijke verbeterpunten inzichtelijk. Op basis van deze scan kunnen we u concreet ICT advies geven hoe uw IT landschap in te richten met het oog op de toekomst.

ICT Advies en implementatie

ICT Advies alleen zorgt niet voor de noodzakelijke veranderingen. Gecombineerd met uw wensen en behoeften implementeert Netdata daarom ook de ICT oplossingen die voortkomen uit het gegeven ICT Advies. Bij deze technische begeleiding hoort wat ons betreft ook de training van gebruikers en eindgebruikers tot het volledige technische beheer van uw IT, afhankelijk van de aanwezige kennis en expertise binnen uw organisatie. Kortom, Netdata adviseert niet alleen, maar ontzorgt ook als het gaat om implementatie en beheer van uw IT infrastructuur.

We gaan daarom graag met u in gesprek over uw huidige ICT vraagstukken en adviseren u graag hoe uw IT organisatie zo optimaal mogelijk in te richten, klaar voor de toekomst!