Adviseren en ontzorgen met ICT-Advies van Netdata

Netdata helpt uw organisatie van A tot Z: we brengen uw huidige ICT-situatie in kaart, adviseren u bij het inrichten van uw ICT-landschap, implementeren de gewenste oplossingen en zorgen natuurlijk ook voor het beheer van deze diensten.

De wensen en behoeften zijn uiteraard per organisatie en situatie verschillend. Daarom denken onze specialisten graag met u mee en helpen ze u bij het vinden van de juiste oplossing. Zo kunnen we uw organisatie advies op maat geven met betrekking tot onze diensten en al uw ICT-vraagstukken. Denk hierbij aan:

  • Het opzetten van een cloud infrastructuur
  • Het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie
  • Het wel dan niet overstappen op Office 365 voor uw werknemers
  • De mogelijkheden voor het verlagen van uw ICT-kosten
  • Het in gebruik nemen van standaard- versus de ontwikkeling van maatwerk bedrijfsapplicaties

De Netdata ICT-scan

Voordat wij u een gedegen ICT-advies kunnen geven is het raadzaam eerst uw huidige ICT-situatie grondig in kaart te brengen. Netdata kan met een ICT-scan uw ICT-infrastructuur doorlichten op essentiële onderdelen, inclusief technische infrastructuur scan. Op basis van deze scan kunnen wij u concreet ICT-advies geven, hoe uw ICT-landschap in te richten met het oog op de toekomst.

ICT-Advies en implementatie

Gecombineerd met uw wensen en behoeften kan Netdata de voortgekomen ICT-oplossingen ook implementeren. Bij deze technische begeleiding hoort wat ons betreft ook de training van gebruikers en eindgebruikers tot het volledige technische beheer van uw ICT.

Aan de slag

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u op de koffie om met u mee te denken.

Contact