Veilig werken met de Cloud Werkplek

Met een werkplek in de cloud van Netdata heeft u de garantie dat uw virtuele kantoor altijd beschikbaar is. Zo kunnen u en uw medewerkers flexibel en overal ter wereld in the cloud werken. De online werkplek van Netdata is veilig, betrouwbaar en wordt beheerd door onze eigen IT-specialisten. Deze zijn op verschillende manieren in te richten en elke service kunt u volledig personaliseren en aanvullen met andere clouddiensten van Netdata.

Download Whitepaper: 5 Tips voor Werken in de Cloud

Met welke service kunt u de Cloud Werkplek inrichten?

De Cloud Werkplek van Netdata kunt u combineren met de onderstaande services. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen u bij het vinden van de juiste oplossing voor online werken.

IaaS (Infrastructure as a Service)
IaaS kunt u vergelijken met een traditionele on-premise service. De gehele infrastructuur en alle externe netwerkelementen worden in de cloud gezet: servers, opslag, beveiliging en datacenter. U behoudt wel het beheer over uw besturingssystemen, programma’s, database en gehoste applicaties. De grote voordelen van IaaS zijn dat u zelf geen hardware hoeft aan te schaffen en dat u alleen betaalt voor de online werkplekken die uw medewerkers gebruiken.   

PaaS (Platform as a Service)
PaaS – oftewel ‘Cloud Platform Services’ – gaat een stapje verder dan IaaS en neemt meer werk in uw organisatie uit handen. Bij PaaS zorgt Netdata niet alleen voor de hardware en de beveiliging van uw netwerk, maar worden ook de data(base) en het besturingssysteem ondergebracht in de cloud. De verschillende services kunnen ook samen gebruikt worden, zoals de IaaS in combinatie met de PaaS.

SaaS (Software as a Service)
Saas is de meest uitgebreide oplossing en stelt de gebruikers in staat om alle applicaties in de cloud te gebruiken. In dit geval wordt zowel de hardware als de software door ons beheerd. Zo bent u altijd verzekerd van de nieuwste updates en zorgen wij ervoor dat alles vlot en zonder problemen functioneert.

DaaS (Desktop as a Service)
DaaS is een werkplek in de cloud die volledig gehost wordt in een extern datacenter. Het grootste voordeel van DaaS is de flexibiliteit. Bijvoorbeeld wanneer uw organisatie groeit dan zorgt Netdata ervoor dat nieuwe werknemers direct toegang krijgen tot hun werkplek.

Lees hier hoe Netdata FIFPro hielp verhuizen naar een wereldwijde, online werkplek in de cloud!

Welke cloud is veilig?

Eigenlijk zijn alle grote clouds veilig. Wij hebben nog geen organisatie gevonden met het beveiligingsbudget van Microsoft, Google of Amazon Web Services. Daarnaast kun je je online werkplek extra beveiligen met Identity & Access Management van Okta, endpoint security van ESET en door backups te maken van Office 365 met behulp van Veeam.

In de cloud werken met Netdata kunt u combineren met de volgende clouddiensten:

  • Hosted Exchange
  • Managed Virtuele server
  • Hosted Backup
  • Online e-mail protection
  • Office 365

Voordelen van werken in de Cloud bij Netdata

Met de Cloud Werkplekken van Netdata bent u altijd verzekerd van een veilige en een flexibele online werkplek. Hieronder hebben we alle voordelen nog op een rij gezet.

  • Veilig en flexibel in de cloud werken waar en wanneer u wilt.
  • 24/7 support van een team specialisten.
  • Flexibele uitgave, u betaalt naar gebruik en per werkplek.
  • De service en veiligheid worden gewaarborgd.
  • Geen kosten aan hardware.

Aan de slag

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u op de koffie om met u mee te denken.

Contact