Cloud Infrastructuur as a Service

Het werken in de cloud brengt vele voordelen met zich mee, echter kan de weg ernaartoe een uitdaging zijn voor uw organisatie. Met Cloud Infrastructure as a Service, ook wel IaaS genoemd, kiest u voor flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparing. U hoeft zo zelf geen servers, software, datacenter en of netwerkapparatuur aan te schaffen of te onderhouden en de technische infrastructuur hulp wordt door Netdata verzorgd. De veilige IT-infrastructuur wordt nu via de cloud aangeboden waarbij u als klant alleen betaalt op basis van wat u daadwerkelijk gebruikt.  

Voordelen van IaaS

IaaS onderscheidt zich op een aantal essentiële vlakken van een fysiek aanwezige IT-Infrastructuur. Hieronder de voordelen op een rij.

  • Netwerk- en opslagapparatuur, servers en datacenter faciliteiten als een dienst afnemen
  • Met IaaS kan uw ICT-infrastructuur eenvoudig op- en afgeschaald worden om aan uw vraag te voldoen
  • U betaalt een vaste vergoeding voor diensten en een flexibele vergoeding voor het gebruiken van de losse componenten
  • Beschikbaarheid gegarandeerd, tot 99,95%
  • Geen zorgen meer om technische operationele beslommeringen
  • Geen investeringen in assets die niet uw core business zijn

Hoe zet ik IaaS in voor mijn organisatie?

Het startpunt is voor veel bedrijven verschillend. Voor het ene bedrijf kan het goed zijn om de gehele ICT-omgeving naar een cloud infrastructuur oplossing te verhuizen, andere bedrijven zijn gebaat bij een hybride oplossing. Bij Netdata zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten wij als geen ander wat het best bij uw organisatie past. Samen met onze Cloudspecialisten helpen wij uw organisatie bepalen welke stappen de juiste zijn.

Aan de slag

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag op de koffie om met u mee te denken.

Contact