Onze Diensten

Ervaren in online diensten

Als ervaren ICT dienstverlener weten we natuurlijk alles van online diensten zoals Cloud Computing, Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en Infrastructuur as a Service (IaaS) of Desktop as a Service (DaaS) en werken in the cloud.

Deskundig in traditionele automatisering diensten

Als deskundige en allround automatiseringsspecialist kennen we uiteraard ook alle traditionele technieken om uw ICT te ontwerpen, inrichten, beheren en onderhouden.

ICT Advies

Gedegen ICT Advies is een absolute noodzaak voor uw organisatie. Doordat de markt continu in beweging is wilt u dat de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie nog flexibeler, sneller en efficiënter zijn ingericht. Aanpassingen in uw huidige ICT infrastructuur kunnen u helpen beter bestand te zijn tegen de steeds veranderende omstandigheden. Netdata heeft de kennis en ervaring in huis om u te voorzien van ICT Advies waar u mee vooruit kunt!

Netwerk & Beveiliging

Netwerkbeveiliging wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Door het groeiende netwerk van mobiele devices, smartphones, tablets en laptops binnen uw bedrijf is het cruciaal dat u bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van uw ICT middelen- en infrastructuur. U wilt immers dat de vertrouwelijke informatiestromen veilig zijn binnen uw organisatie en voor haar ontvangers. Netdata heeft jarenlange ervaring in het beveiligen van eenvoudige, maar ook meer complexe ICT infrastructuren.

Office 365

Office365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk, namelijk werken in de cloud. Office 365 geeft u vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services. Overweegt u ook om met Office365 te gaan werken en zoekt u een betrouwbare die dit veilig en vakkundig voor u regelt? Dan bent u bij Netdata aan het juiste adres. Al sinds jaar en dag helpen wij bedrijven in de cloud te werken met deze Windows office-software. En dat leidde tot vele lovende referenties!

Wireless

Wireless of WiFi, het wordt steeds belangrijker. Met de toename van clouddiensten, de forse groei in het gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele devices en blijvende trends als het Nieuwe Werken groeit ook de behoefte aan professionele wireless netwerk oplossingen. Netdata geeft advies en ondersteunt uw bedrijf bij de implementatie van de wireless infrastructuur die het beste bij de wensen en behoeften van uw organisatie
past.