ICT beheer

Wilt u zich als ondernemer nooit druk hoeven te maken over uw ICT-omgeving? Dankzij onze dienstverlening op het gebied van ICT beheer bent u verzekerd van een ICT-omgeving die te allen tijde werkt. Bovendien heeft u met de IT regievoering van Netdata uw IT keten volledig 'in control'.

Bekijk service

Cloud diensten

Vanuit een hechte samenwerking acteert Netdata als verlengstuk van uw organisatie. Passend bij uw specialisme, bedrijfscultuur en budget. De oplossing vatten we samen in een helder Masterplan. Dit vormt de basis voor succes en een soepele samenwerking!

Bekijk service

Professional IT Services

De continuïteit en voortgang van uw IT is van het uiterste belang om uw bedrijfsvoering draaiende te houden. Netdata helpt u daar graag een handje bij. De professional services van Netdata kenmerken zich door expertise, pragmatisme en flexibiliteit of zoals wij het liever Snel - Slim en Soepel noemen.

Bekijk service

Hardware en Software

De aanschaf van de juiste IT oplossingen is cruciaal voor het effectief en efficiënt inrichten van uw IT infrastructuur en mogelijk in de toekomst als vereisten voor cloud oplossingen. Netdata Software en Hardware Procurement is ontworpen om aan al uw eisen te voldoen.

Bekijk service

ICT-Advies

Netdata adviseert niet alleen, maar ontzorgt ook als het gaat om implementatie en beheer van uw IT-infrastructuur. Wij adviseren u o.a. graag over het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie.

Bekijk service

Netwerk & Beveiligen

Netwerkbeveiliging wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Door het groeiende netwerk binnen uw bedrijf is het cruciaal dat u bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van uw ICT middelen- en infrastructuur.

Bekijk service

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten