Cloud infrastructuur

Cloud infrastructuur service, ook wel aangeduid met IaaS, helpt uw organisatie flexibel, schaalbaar en vooral kosten-besparend mee te veren met een continu veranderende omgeving.

Bekijk service

Cloud werkplek

U kunt veiliger werken in de cloud als deze wordt beheerd door een IT-specialist. Werken in de cloud is dan in te richten voor o.a. Cloud Computing (ook wel Platform as a Service (PaaS)) en Desktop as a Service.

Bekijk service

ICT-Advies

Netdata adviseert niet alleen, maar ontzorgt ook als het gaat om implementatie en beheer van uw IT-infrastructuur. Wij adviseren u o.a. graag over het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie.

Bekijk service

Netwerk & Beveiligen

Netwerkbeveiliging wordt steeds belangrijker voor elke organisatie. Door het groeiende netwerk binnen uw bedrijf is het cruciaal dat u bepaalde eisen stelt aan de beveiliging van uw ICT middelen- en infrastructuur.

Bekijk service

Office 365

Met Office 365 kunt u werken in de cloud. Hierdoor heeft u met dit pakket vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services.

Bekijk service

Wireless

Steeds meer organisaties kiezen voor ad-hoc wireless toepassingen. Op termijn is een dergelijke infrastructuur echter niet meer goed te beheren. Een professionele wireless oplossing biedt vele voordelen.

Bekijk service

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten