Voor een optimale en een betrouwbare cloud omgeving

Vanuit een hechte samenwerking acteert Netdata als verlengstuk van uw organisatie. Na een kritische analyse van uw organisatie en de specifieke wensen vanuit de business, helpen de specialisten van Netdata u om uw bedrijfsambities te vertalen naar een toekomstbestendige IT-omgeving. Passend bij uw specialisme, bedrijfscultuur en budget. De oplossing vatten we samen in een helder Masterplan, in begrijpelijke bewoording, concreet en uitvoerbaar. Hierin komen uw toekomstwensen en ICT samen. Dit vormt de basis voor succes en een soepele samenwerking!

Werken in de cloud

De mogelijkheden van de cloud zijn enorm en de ontwikkelingen volgen elkaar in zeer rap tempo op. Hierdoor wordt de vraag of u naar cloud moet overstappen of niet steeds belangrijker. Netdata helpt uw organisatie graag bij het antwoord vinden op deze vraag.

Bekijk service

Modern workplace

Een online werkplek - modern worplace - van Netdata betekent voor u gemak, betrouwbaarheid en snelheid. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat met een oplossing voor u op maat, passend bij uw functionele behoefte, security eisen en budget.

Bekijk service

Infrastructure as a Service

Met Infrastructure as a Service (IaaS) kunnen IT-professionals een eigen flexibele en schaalbare IT-infrastructuur ontwikkelen en beheren door gebruik te maken van de virtuele server-, storage- en netwerkcapaciteit. U kunt gebruik maken van de Cloud infrastructuur in de datacenters van Netdata of kiezen voor Microsoft Azure.

Bekijk service

Back-up & Disaster Recovery Services

Succes hebben of falen heeft u grotendeels zelf in de hand. Calamiteiten kunnen catastrofale gevolgen hebben voor de continuïteit, maar ook het imago van uw bedrijf. Back-up en Disaster Recovery Services van Netdata verzekert u van accuraat herstel naar de oorspronkelijke situatie, afgestemd op de door u gestelde normen.

Bekijk service

Office 365

Met Office 365 kunt u werken in de cloud. Hierdoor heeft u met dit pakket vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services.

Bekijk service

Ook behoefte aan IT die goed werkt? Laten we praten