“Wel de lusten, niet de lasten”

SMS-oncology is een full-service Contract Research Organization (CRO), die zich toelegt op het uitvoeren van klinische oncologische studies in Europa en de Verenigde Staten. Ze bieden het volledige scala aan klinische services en strategisch advies voor oncologische geneesmiddelenontwikkeling.

In 2008 is SMS-oncology op zoek gegaan naar een IT partner voor het beheer en ondersteuning van de IT-infrastructuur. Op basis van de planmatige aanpak en de voorgestelde verbeteringen ten opzichte van de toenmalige oplossing, is SMS-oncology de samenwerking met Netdata aangegaan. Na de sterke groei van SMS-oncology, heeft Netdata de servers overgezet naar een volledige cloud-based omgeving. Vandaag de dag is Netdata al meer dan 10 jaar de IT partner van SMS-oncology.

Uitdagingen SMS-oncology

  • Ondersteuning beheer IT-infrastructuur
  • Overzetten van de IT-omgeving naar de cloud
  • Managen van de gehele IT-infrastructuur
  • Veiligheid en beschikbaarheid van de data waarborgen
  • Verzorgen van o.a. werkplekken en benodigde hard- en software
  • Bieden van advies, expertise en on-site support

Klantcase SMS-oncology downloaden

Wilt u alles over de IT-uitdagingen van een onderzoeksbureau in de medische sector leren? Download dan nu de klantcase.

Download de klantcase van SMS-oncology

Over Netdata

Netdata is dé IT managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden.

Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Solimas Groep

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, en biedt hierdoor kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist bij u om de hoek.

Contact