Door Netdata is het vertrouwen in IT weer terug bij FIFPro

FIFPro is de overkoepelende organisatie voor voetbalvakbonden. Wereldwijd zijn er 62 bonden aangesloten bij FIFPro, waaronder VVCS uit Nederland. FIFPro behartigt de belangen van ruim 65.000 voetbalspelers en -speelsters. Om internationaal te kunnen opereren besloot FIFPro over te stappen van een on-premise naar een cloud-omgeving.

Het gebruik van één database maakte het mogelijk om eenvoudig en wereldwijd informatie met elkaar delen. Voor deze overstap was het cruciaal om een betrouwbare IT partner te vinden. Netdata kwam met een duidelijk en zorgvuldig plan van aanpak en zorgde voor een naadloze overstap naar de cloud.

Uitdagingen FIFPro

  • Transitie naar een gevirtualiseerde cloud desktop omgeving
  • Realiseren naadloze overstap naar nieuwe IT-systemen
  • Oplossen technische vragen en software-updates uitvoeren
  • Bieden van advies, expertise en on-site support 24/7

Klantcase downloaden

Wilt u alles over de IT-uitdagingen van een organisatie zoals een vereniging of een vakbond leren? Download dan nu de klantcase.

Download de klantcase van FIFPro

Over Netdata

Netdata is dé IT managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden.

Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Solimas Groep

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, en biedt hierdoor kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist bij u om de hoek.

Contact