Business & IT innovatie geeft concurrentievoordeel

Familiebedrijf Bouw Logistic Services is in 87 jaar uitgegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen ze voor haar klanten voortransport, op­slag ­­en distributie­ van grondstoffen­ en ­eindproducten. ­Klanten kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom, in de breedste zin van het woord.

In 2006 bouwde het bedrijf een nieuwe warehouse, waardoor ze een enorme groei doormaakten. Hierdoor kwam de IT-omgeving aan de maximale capaciteit en was er behoefte aan uitbreiding. Netdata werd de IT-partner van Bouw Logistic Services. We zorgden voor een nieuwe inrichting van hun IT infrastructuur en hebben deze volledig in onze datacenter geplaatst.

Uitdagingen

  • Complete herinrichting van de IT-omgeving
  • Plaatsen van IT-infrastructuur in het datacenter van Netdata
  • Beveiliging updaten door invoering AVG
  • Bieden van advies, expertise en on-site support

Klantcase downloaden

Wilt u alles over de IT-uitdagingen van een organisatie in de logistieke sector leren? Download dan nu de klantcase.

Download de klantcase van Bouw Logistic Services

Over Netdata

Netdata is dé IT managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden.

Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Solimas Groep

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, en biedt hierdoor kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist bij u om de hoek.

Contact