Bakeplus maakt IT strategisch onderdeel van haar succes

Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van bakkerijgrondstoffen en toebehoren. In 2011 zijn de groothandels Bakeplus en Grobak volledig gefuseerd en samen verder gegaan onder de naam Bakeplus. Wat begon met het samengaan van verschillende familiebedrijven groeide in de loop der jaren uit tot een groothandel en importeur van betekenis. De fusie van de twee groothandels en het streven naar een grote automatiseringsslag bracht een groot aantal uitdagingen met zich mee. Netdata werd ingeschakeld om de organisatie te helpen met het behalen van hun doelen.

Uitdagingen 

  • Integreren processen na fusering
  • Implementeren en beheren van Unit4 AW (ERP) en Warehouse Management Systeem (WMS)
  • Automatisering proces rondom inkoopfactuurverwerking
  • Managen van de gehele IT-infrastructuur
  • Bieden van advies, expertise en on-site support

Klantcase Bakeplus downloaden

Wilt u alles over de IT-uitdagingen van een groothandel leren? Download dan nu de klantcase.

Download de klantcase van Bakeplus

Over Netdata

Netdata is dé IT managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden.

Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Solimas Groep

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, en biedt hierdoor kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist bij u om de hoek.

Contact