Cloud pay-per-use & flexibiliteit bij Audion

Audion Elektro B.V. werd opgericht in 1947 in Amsterdam. In de jaren vijftig richtte het bedrijf zich naast de handel ook op de productie van sealmachines. In de afgelopen decennia is Audion uitgegroeid tot een toonaangevende producent in de verpakkingsindustrie. Het bedrijf heeft namelijk een wereldwijd dealernetwerk en is vertegenwoordigd in meer dan 65 landen.

De verpakkingsmachines van Audion, die zowel standaard als customized geleverd worden, kenmerken zich door betrouwbaarheid, innovatie en moderne vormgeving. Omdat hun klanten flexibiliteit verwachten zochten zij – inmiddels alweer zo’n 10 jaar geleden – een IT partner met diezelfde kernwaarden. Deze zoektocht heeft geleid tot Netdata, die hun IT-omgeving volledig heeft getransformeerd.

Uitdagingen

  • Volledig beheer van de IT-omgeving
  • Overzetten van de IT-omgeving naar de cloud
  • Managen van de gehele IT-infrastructuur
  • Zorgen voor een duurzame IT-dienstverlening
  • Bieden van advies, expertise en on-site support

Klantcase Audion downloaden

Wilt u alles over de IT-uitdagingen van een bedrijf in de verpakkingsindustrie leren? Download dan nu de klantcase.

Download de klantcase van Audion

Over Netdata

Netdata is dé IT managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden.

Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Solimas Groep

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, en biedt hierdoor kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist bij u om de hoek.

Contact