IT voor zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is momenteel één van de meest groeiende sectoren. Een branche waar de rol van digitalisering groter en groter wordt. Mede door veranderend klantgedrag en versterkte concurrentie weten bedrijven dat ontwikkeling en meebewegen van cruciaal belang is. Wat we zien is dat vele bedrijven de voordelen van het werken vanuit de Cloud hebben omarmd en tevens kennismaken met Smart Building.

Smart Building

Veel bedrijven zijn al bezig om hun gebouwen slim te maken, ofwel Smart Building. Hiermee communiceren gebouwbeheersystemen samen met uw IT en (facilitaire) bedrijfssystemen. Doordat dit volledig geïntegreerd is, kunt u het gebouw op basis van data monitoren en optimaliseren. De volledige integratie zorgt dus voor een ‘’slimmere’’ werkomgeving en geeft u de mogelijkheid om uw systemen efficiënter en duurzamer in te zetten.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Met Infrastructuur as a Service (IaaS) worden organisaties flexibel, schaalbaar en kostenbesparend. Hierdoor kan men eenvoudig meeveren met de veranderende omgeving binnen de zakelijke dienstverlening. Daarbij wil men tegenwoordig overal en op ieder moment gegevens en documenten kunnen oproepen. Met Office 365 wordt er eenvoudig vanuit de Cloud gewerkt. Hierdoor is er vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met eenvoudig te beheren IT-Services.

  • Het opzetten van een cloud infrastructuur
  • Het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie
  • Het wel dan niet overstappen op Office 365 voor uw werknemers
  • De mogelijkheden voor het verlagen van uw IT kosten.
  • Het in gebruik nemen van standaard- versus de ontwikkeling van maatwerk bedrijfsapplicaties.

Download de klantcase van Bakeplus

Waarom Netdata voor zakelijke dienstverlening?

In de zakelijke sector is snelheid, betrouwbaarheid en begrip van IT van essentieel belang voor het rendement van uw totale business. Netdata voert de regie over de gehele IT-keten en zorgt voor een op maat gesneden oplossingen die aansluiten op uw groeiende netwerk. Onze experts denken graag met u mee en zorgen dat u niet alleen klaar bent voor vandaag, maar ook voor morgen.

Contact