IT-oplossingen voor de industrie

Binnen de industrie branche heeft digitalisering de laatste jaren zijn opmars gemaakt. Zo zijn machines in staat steeds beter met elkaar te communiceren. Sensoren, actuatoren en industriële software zorgen voor de aansturing van het productieproces. Hierbij maakt Industrial Internet of Things het gemakkelijker om in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Productiemachines worden namelijk steeds slimmer. Hierbij is het inrichten van een optimale IT-omgeving van groot belang.

Download whitepaper “5 tips IT-outsourcing in de maakindustrie”

De gehele keten verbonden

De IT-oplossingen voor de industrie gaan verder dan alleen machines. Een belangrijk item in de industriële sector is dat de gehele productieketen met elkaar verbonden is. Via het Enterprise Resource Planning systeem, ofwel het ERP-systeem, brengen we ketenpartijen eenvoudig met elkaar in contact. U kunt hierbij denken aan zowel de toeleveranciers, producenten als afnemers.

Slimme industrie vraagt om slimme IT

Smart industry staat voor het verbinden van apparaten die onderling informatie delen en hierop nieuwe toepassingen ontwikkelen. De industriële branche verandert door nieuwe technologieën en de inzet van slimme IT binnen het gehele proces. Een schaalbare en robuuste IT-omgeving van hoge kwaliteit zorgt voor meer productiviteit en kostenbesparingen.

Bij onze klant Bakeplus hebben we flinke digitaliseringsslagen mogen maken. Zo vindt het proces rondom inkoopfactuurverwerking inmiddels plaats met een scanoplossing via het ERP-systeem. Zo worden bij Bakeplus nu alle inkopen gescand en automatisch omgezet in een inkoopfactuur. Wilt u meer weten over de oplossingen van Bakeplus? Download dan nu hieronder de klantcase.

Download klantcase Bakeplus

Waarom Netdata?

In de industriële sector is snelheid, betrouwbaarheid en begrip van IT van essentieel belang voor het rendement van uw totale business. Netdata voert de regie over de gehele IT-keten en zorgt voor een op maat gesneden netwerkbeveiliging die aansluit op uw groeiende netwerk. Onze experts denken graag met u mee en zorgen dat u niet alleen klaar bent voor vandaag, maar ook voor morgen.

Contact