Amsterdam, 21 juli 201
7– IT managed services aanbieder Netdata gunt Bouw en Van de Meerendonk de opdracht om Netdata te ondersteunen en te begeleiden in het behalen van haar ISO 27001 en ISO 9001 certificering. Met deze certificering borgt Netdata niet alleen de veiligheid en kwaliteit van haar eigen dienstverlening, maar wordt de opgedane kennis ook ingezet om veiligheid en kwaliteit bij haar leveranciers te borgen.

Netdata signaleert in de markt dat klanten op zoek zijn naar een aanbieder die de garantie durft te geven over de juiste werking, veiligheid en performance van de managed service, zelfs als deze is samengesteld uit een diversiteit aan (cloud) leveranciers. Door middel van de ISO 27001- en ISO 9001 certificering borgt Netdata de veiligheid en kwaliteit van de totale IT-dienstverlening, inclusief dienstverlening welke geleverd worden door de klant zelf geselecteerde leveranciers.

De keuze voor Bouw en Van de Meerendonk is niet alleen gebaseerd op hun brede kennis en ervaring op het gebied van certificeringstrajecten, maar ook vanwege de ondersteuning tijdens de beheerfase. Het managementsysteem SmartManSys is een cruciaal onderdeel hiervan. Netdata is altijd op zoek naar een partner die goed aansluit bij de bedrijfscultuur. “Vanaf het begin was er direct een company fit met Bouw en Van de Meerendonk. Net als Netdata, zijn zij pragmatisch, no-nonsense en schakelen zij snel. Dat gaf ons direct een goed gevoel”, aldus Remo Del Mistro, directeur van Netdata.

Jan Bouw, van Bouw en Van de Meerendonk: “De vraag van Netdata is ons op het lijf geschreven. Vooral de behoefte aan ondersteuning tijdens de beheerfase sluit goed aan bij onze expertise. Met onze Smart methodiek stellen wij de primaire bedrijfsprocessen centraal en koppelen we alle relevante normen. Het integrale management systeem dat zo ontstaat, sluit perfect aan op de ambitieuze doelstelling van Netdata om beide certificeringen te realiseren.”

Netdata heeft zich als doel gesteld om per 1-1-2018 beide certificeringen gerealiseerd te hebben. Beide certificeringen leveren ook een significante bijdrage aan het voldoen aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 april 2018 van kracht gaat. Deze wet zal de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen.

Over Bouw en Van de Meerendonk

Bouw en Van de Meerendonk maakt professionele managementsystemen toegankelijk voor het MKB. Zij helpt organisaties bij het inrichten, certificeren en onderhouden van integrale managementsystemen. Bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Dit doet zij door het leveren van consultancy, ondersteund door SmartManSys; het slimme managementsysteem in de cloud. Ook verzorgt Bouw en Van de Meerendonk het volledige beheer en de optimalisatie van integrale managementsystemen.

Over Netdata

Netdata is een full service IT dienstverlener voor het MKB. De Netdata IT Outsourcing propositie bestaat uit het leveren van managed services zoals virtuele server- en desktop oplossingen,  security, wifi en service & support. Netdata helpt organisaties succesvol te zijn doordat ze zich onbezorgd op hun core business kunnen richten. Wat in 1999 begon vanuit de one stop shop gedachte om uiteenlopende bedrijven IT-gerelateerde producten en diensten te leveren, is nu uitgegroeid tot een moderne IT managed services provider. Dit doen zij voor aansprekende klanten, zoals: FIFPro, Audion Elektro B.V. en Bakeplus Holding B.V. De professionals bij Netdata gaan bij alles wat ze doen voor een 10. Dit vormt de kern van het succes van Netdata. Het bedrijf garandeert dan ook dat eindgebruikers lekker kunnen werken en snel & persoonlijk geholpen worden. Meer informatie over Netdata is te vinden op www.netdata.nl of volg Netdata op LinkedIn of Twitter.

Contact